Ronjenje Hurghada

Profesionalno ronjenje

Sertifikovani ronioci dobijaju najbolje od nas.

Izlet za profesionalne ronioce u Crvenom moru pruža nezaboravno iskustvo istraživanja bogatstva podvodnog sveta na jednoj od najpoznatijih ronilačkih destinacija na svetu.

Evo opisa takvog izleta:

Nakon dolaska u ronilački centar Ronjenje Hurghada, ronioci će se upoznati sa instruktorima i ronilačkim vodičima koji će ih pratiti tokom izleta. Ovaj izlet je namenjen profesionalnim roniocima koji poseduju odgovarajuće sertifikate i iskustvo za ronjenje na većim dubinama i u zahtevnijim uslovima.

Tokom izleta, ronioci će imati priliku da istraže različite ronilačke lokacije u Crvenom moru, koje su poznate po svojoj spektakularnoj podvodnoj flori i fauni. Očekuje ih raznolikost koralnih grebena, šarenih tropskih riba, morskih pasa, manta raža, delfina i drugih fascinantnih morskih bića. Dubine na kojima se roni može varirati i prilagoditi nivou iskustva i sertifikaciji ronioca.

Izleti za profesionalne ronioce u Crvenom moru često uključuju ronjenje na zidovima, olupinama brodova i podvodnim pećinama, pružajući izazove i uzbuđenja za istraživački nastrojene ronioce. Uz iskusne vodiče, ronioci će imati priliku da se upuste u podvodne avanture, otkriju skrivene dragulje pod morima i steknu nova iskustva u svetu ronjenja.

Sigurnost je od najvećeg značaja tokom ovih izleta, pa će ronioci biti upoznati sa svim sigurnosnim pravilima i procedurama, kao i korišćenjem odgovarajuće opreme. Takođe, profesionalni ronioci imaju priliku da se sastanu sa lokalnim ekspertima ili biolozima koji im mogu pružiti dodatne informacije o morskom životu i očuvanju ekosistema.

Izleti za profesionalne ronioce u Crvenom moru pružaju priliku za istraživanje jednog od najlepših podvodnih svetova na svetu i stvaranje nezaboravnih ronilačkih uspomena.

Svi izleti traju od 09:00 do 17:00 časova.

Opcije

PRO 1

45 €

Uključeno

– 1 dan ronjenja

– 2 zarona

– ručak i piće

– sva oprema obezbeđena

PRO 2

120 €

Uključeno

– 3 dan ronjenja

– 6 zarona

– ručak i piće

– sva oprema obezbeđena

PRO 3

200 €

Uključeno

– 5 dan ronjenja

– 10 zarona

– ručak i piće

– sva oprema obezbeđena

PRO 4

45 €

Uključeno

– 1 noć ronjenja

– 2 zarona

– ručak i piće

– sva oprema obezbeđena

Gosti koji su smešteni van Hurghade plaćaju 5€ za prevoz zbog dužine transporta.