Ronjenje Hurghada

Intro ronjenje

Kada nemate iskustva onda se prepustite nama da Vam pokažemo podvodni svet.

Intro ronjenje, poznato i kao probno ronjenje ili Discover Scuba Diving (DSD), je kratki program koji omogućava osobama da dožive ronjenje i istraže podvodni svet bez potrebe za prethodnim ronilačkim iskustvom ili obukom.

Tokom intro ronjenja, ronioci će dobiti osnovne informacije o ronjenju, sigurnosnim pravilima i uputstvima za korišćenje ronilačke opreme. Nakon toga, ronioci će imati priliku da se upuste u vodu sa instruktorom ili ronilačkim vodičem koji će ih voditi i obezbediti sigurnost tokom celog ronjenja.

Intro ronjenje obično se odvija u plitkim vodama, poput bazena ili mirnih obalnih područja, kako bi se roniocima pružila udobnost i bezbednost tokom prvog iskustva pod vodom. Ronioci će imati priliku da dišu kroz regulator, istražuju podvodni svet, upoznaju se sa raznolikim morskim životom.

Važno je napomenuti da intro ronjenje nije ronilački sertifikat i ne omogućava samostalno ronjenje. Ono je dizajnirano kao uvodno iskustvo u ronjenje i pruža uvid u ono što ronjenje podrazumeva. Ako ronioci nakon intro ronjenja žele nastaviti sa obukom i sticanjem ronilačkog sertifikata, mogu se upisati u odgovarajući kurs, poput PADI Open Water Diver ili CMAS Open Water Diver.

Svi izleti traju od 09:00 do 17:00 časova.

Opcije

Ronjenje

35 €

Uključeno

– ručak i piće

– oprema za ronjenje

Snorkling

25 €

Uključeno

– ručak i piće

– oprema za snorkling

Snorkling+Orange

25 €

Uključeno

– snorkling i izlet na Orange Bay

– ručak i piće

– oprema za ronjenje

Snorkling+Paradise

25 €

Uključeno

– snorkling i izlet na Paradise island

– ručak i piće

– oprema za ronjenje

Snorkling+Dolphin

20 €

Uključeno

– snorkling i izlet „Dolphin house“

– ručak i piće

– oprema za ronjenje

Gosti koji su smešteni van Hurghade plaćaju 5€ za prevoz zbog dužine transporta.