Na ovoj stranici želimo ukratko upoznati vas sa našim raznolikim programom, što je moguće sa Diving Hurghadom. Ovde su opisani različiti tipovi ronilačkih kurseva, probne rute, testni kurs za ronjenje, specijalistički kursevi i ronjenje.

     

Hurgada ronjenje je jedno od najboljih mesta na svetu koje se bave ronjenjem iz više razloga: jedan od tih razloga je vreme i koralni grebeni. Klima je topla tokom cele godine i podstiče ronioce da izvode dnevne izlete. Koralni grebeni ovde su jedan od najlepših na svetu, poznati po svojim raznovrsnim bojama i mnogim živopisnim ribama koje žive tamo u Hurgadi, u Crvenom moru.

     

Izleti za ronjenje u ronjenju Hurgada počinju svakodnevno između 8:00 i 9:00 ujutro, gdje se najraznovrsnije lokacije za ronjenje kontrolišu u zavisnosti od vremenskih uslova, načina ronjenja (kao što su probni ron, probni kurs ronjenja, tečaj ronjenja, jednodnevni izleti, specijalni roni i sl.), Koralni grebeni. Zahvaljujući toplim temperaturama tokom cele godine, vidljivost u vodi je vrlo jasna, što još više naglašava predivan pogled na živopisni podvodni svet. Na kraju prvog ronjenja vratite se na brod. Vreme još nije gotovo. Pre nego što ručate zajedno, imate priliku da plivate ili se plivaju. Posle jela, ne zaboravite da odvojite vrijeme da se opustite na suncobranu. Potom se ronilačka lokacija promeni za drugi ronilac i oko 16 sati se vratite u luku.

    

 

Diving Courses Hurghada

Ako ste zainteresovani za ronjenje Hurgade i volite podvodni svet, onda nemojte oklevati i započeti ronilački kurs u Hurgadi od PADI-a ili CMAS-a sa nama i osećati se dobro pod vodom!

                                                      

 

Open Vater Diving Course PADI & CMAS *

Sertifikat za otvoreno vodeno ronjenje je prvi sertifikat za odrasle starije od 18 godina. Od 11 do 18 godina postoji mogućnost da se održi Junior Open Vater Course. Naravno možete napraviti svoju licencu za ronjenje u bilo kojem Dive Center ubrerall u svetu, ali ovde na ronjenje Hurgada je razlika da možete uživati u suncu pored uče i za sve po dobroj ceni. Staza ronjenja u Hurgadi traje 4 dana i imate maksimalnu dubinu od 18 metara. Prve 1 ili 2 dana koje provedete da vidite u učionici na DVD i da pročitate knjigu, kao i vežbe koje ste naučili iz teorije da u bazenu i / ili plitkoj vodi. Druga mogućnost je da započnete direktno sa broda i napravite teorijske lekcije sa DVD-om i knjigu na brodu. Praktične vježbe se rade na plitkim mestima za ronjenje. Na primer, takve vežbe kako maska i korisnik bi regulator i održava ravnotežu. Za ostale dane dnevne izlete planira se na brodu sa ronjenjem i naravno ispita.

 

Napredni kurs za otvoreno vodeno ronjenje PADI & CMAS **

Posle uspešnog završetka kursa za otvoreno vodeno ronjenje i sticanja informacija i iskustva u ronjenju, spremni ste za drugi korak: napredni kurs za otvorenu vodu. Ovaj kurs traje 2 dana sa ukupno 5 ronjenja (ronjenje na olupinama, ronjenje na plivanju, podvodno plovidbe, plovidba i duboko ronjenje sa maksimalnom dubinom od 30 metara). Svi potopi počinju sa izleta sa broda. U našoj srpskoj ronilačkoj školi u Hurgadi naučićete kako da zaronite, kako započeti ronjenje sa brifingom, kako se vratiti brodu i još mnogo toga ....

 

Taster Ronjenje i uvodni kurs ronjenja Hurgada

Svako može roniti bez dozvole za ronjenje. Mi, ronilačka Hurgada, nudimo tasterove u malim grupama. Otkrijte podvodni svet sa nama!

     

Neki ljudi se pitaju kako je moguće imati dozvolu za ronjenje ili roniti pod vodom. Ovde možete saznati više o dnevnim izletima sa uvodnim plivanjima u Hurgadi.

Izleti sa ronjenje Hurgada polazak dnevno 8:00 do 9:00 ujutru. Izabrali smo lokacije za ronjenje za vas, tako da možete uživati u vašem danu sa nama. Posle oko 40 do 60 minuta dođete do prve ronilačke lokacije. Instruktor će vam dati u ovom vremenu informacija u vezi putovanja i brod i opreme, kao što su podesite naočare na licu, kao što je disala kako treba problemi ne bude bilo, da se prevaziđu ... Ali nikad ne zaboravi: RONJENJE is fun !! Postoji 2 ronjenja napravljena ronilačkom Hurgadom. Svako ronjenje traje oko 25 ili 30 minuta na dubini od 5 do 6 metara. Na prvom ronjenju nastavnik uzima samo jednu osobu istovremeno. Kada je ronilac u vodi, vidi pod vodom, osećaju dobro i instruktor zna da je sve u redu, idi na konopcu, korak po korak pod vodom i da se pojavi zajedno sa vodičem, koja ima svoju ruku. Na drugom dive, možete ako želite da ronite zajedno sa prijateljem ili Familienmitglieg i Tauchleher. 2 sata između dva ronjenja koriste se za ronjenje, ručak i opuštanje. Posle drugog ronjenja vratimo se u luku između 16.00 i 17.00.

 

© Ronjenje Hurghada - Srpski ronilački centar

To the top