Svako može imati iskustvo u ronjenju. Nudimo ronjenje u Hurgadi sa našim iskusnim vodičima za ronjenje u našoj ronilačkoj školi u malim grupama. U Hurgadi postoje veliki broj različitih lokacija za ronjenje i ronjenja. Dozvolite da doživimo avanturu ronjenja zajedno i istražite podvodni svet!

         

 

Gde smo?

Našu srpsku ronilačku školu / školu ronjenja naći ćete u sred Hurgade. Naša kancelarija je direktno u hotelu Arabia Hotel Strasse. U toj ulici postoje brojni hoteli za srpske ronioce kao što su neki azurni lanac (Arabia Azur, Arabella Azur, Bel Air Azur) i još mnogo toga.

 

Šta nudimo?

Počećemo do poznatih ronilačkih mesta i podvodnih područja Hurgade. Naša srpska ronilačka škola u Hurgadi nudi veliki broj ronilačkih putovanja. Izaberite od onoga što želite i ispunićemo vaše želje! Ronilački kursevi od PADI-a i CMAS-a od Open Vater do Dive Master-a, specijalnih ronjenja kao što su ronjenje na ronjenju, duboko ronjenje i Nitrok kurs. Probajte ronjenje ili samo uživajte u danu na brodu i otkrijte podvodni svet dok se plivaju. Sve ove ponude i još mnogo toga su dostupne po najpovoljnijim cenama u Hurgadi.

 

Kontakt u Egiptu

Broj telefona, Viber & WhatsApp: +20 120 819 8949
E-Mail: ronjenjehurghada@yahoo.com

 

© Ronjenje Hurghada - Srpski ronilački centar

To the top