Ronjenje Hurgada

Nas srpski ronilacki centar Hurgada Vam nudi ekskurzije i ronjenje u Hurgadi za sve nivoe, po najpovoljnijim cenama. Birajte izmedju: ronilackih kurseva, otkrijte scuba ronjenje, dnevnih ronilackih izleta, specijalnih kurseva, snorkling izleta  Programi za obuku su po preporukama medjunarodne organizacije CMAS, PADI.

    

Ronjenje u Hurgadi

Hurgada je jedna od najboljih I najvaznijih lokacija za ronjenje na svetu, sa raznovrnoscu korala,netaknutih koralnih grebenova I sarenih riba. Mnogi ronioci preferiraju ronjenje u Hurgadi zbog mnogo razloga. Cene ronjenja su nize nego na drugim lokacijama. U nasem srpskom ronilackom centru mozete roniti i zavrsiti kurs ronjenja po povoljnim cenama, verovatno najpovoljnijim u Hurgadi i okolini.

Prilikom ronjenja u Hurgadi naici cete na predivan podvodni svet sa raznovrnoscu koralnih grebena, prijatnom temperaturom vode i velikom vidljivoscu ( od 10 do 20 metara) pod vodom. Ovo su veoma dobri razlozi da naucite da ronite sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurghadi. Naravno da mozete zavrsiti kurs ronjenja bilo gde drugde na svetu, cak I u jezerima, ali zar nije bolje da naucite da ronite, zavrsite kurs ili poboljsate vase ronilacke vestine u Crvenom moru? Mi Hurgada ronjenje Vam nudimo mnoge mogucnosti za ronjenje u Hurgadi i uzivanju u Crvenom moru.

Ako zelite da naucite ronjenje u Hurgadi ili da zavrsite ronilacki kurs, mozete to sa nasim srpskim ronilackim centrom i dobicete PADI ili CMAS sertifikovanu diplomu. Ovde u Hurgadi cete imati mnoge mogucnosti da steknete iskustvo i unapredite vase ronilacke vestine a da pri tome imate mnogo zabave tokom Vaseg godisnjeg odmora.

Cim odlucite sa zapocnete kurs ronjenja sa nama zabava ce poceti. Gledacete videe I citacete knige da bi dobili vise informacija o ronjenju, koje ce Vam nas Srpski ronilacki centar Hurghada obezbedjuje. Nas srpski ronilacki centar ce Vas informisati zasto brodovi plutaju, a srafovi tonu, naucicete o kretanju pod vodom. Nakon toga cete poceti zarone, a zatim nastaviti vas kurs na dnevnim brodskim izletima. Otkricete caroban, sareni podvodni svet Hurgade, korale, ribice iz drugacije perspective. Odmah cete osetiti razliku izmedju dubine i povrsine i kada to dozivite videcete koliko ce Vam to doneti zabave i uzivanja.

Ovo su samo kratke informacije i uvod o ronjenju u Hurgadi i nasem ronilackom centru. Vise informacija a i uzivanja I zabave cete dobiti od naseg Srpskog ronilackog centra u Hurghadi. Me zaboravite: ronjenje je zabavno!!

     

Ronilački izleti u Hurgadi

Izleti brodom u Hurgadi se razlikuju: od dnevnih ronilackih eskurzija do rekreacionih aktivnosti kao sto su ronjenje na dah.

Ronjenje u Hurghadi Vam nudi mnogo razlicitih mesta za ronjenje sa razlicitim koralnim grebenovima. Dnevni izleti pocinju od 9:00h, a zavrsavaju se oko 17:00h. Snorkling predstavlja plivanje sa maskom, disalicom i perajima i posmatranje predivnog podvodnog sveta prepunog korala i sarenih riba, sa obilaskom 3 do 4 razlicita mesta. Nakon snorklinga, vozimo se do Giftun ostrva da uzivamo na prelepoj pescanoj plazi.

Ronilacki izleti, za sve koji su zainteresovani za upoznavanje Skuba ronjenja ili su vec sertifikovani ronioci, sastoje se od zarona na dva razlicita mesta. Prvi zaron na nasoj eksurziji je oko 10:00h. Nakon prvog zarona opusticete se na brodu, uzivacete na Egipatskom suncu i ukusnom sveze pripremljenom rucku. Nakon pauze za rucak brodom ronilackog centra se odvozimo na mesto za drugi zaron. U povratku u marinu opet cete imati vremena da se opustite i uzivate. Transfer od Vaseg hotela i nazad je obezbedjen sa strane naseg srpskog ronilackog centra Hurgada.

Ronilacki safari, nazvani Live Aboard, odrzavaju se na severu ili jugu Crvenog mora, i namenjeni su sertifikovanim roniocima. Na brodu cete ostati nedelju dana, spavati, jesti i naravno roniti. Dan na safariju se sastoji od 3 do 4 zarona tokom dana, na razlicitim lokacijama za ronjenje. Rano ujutru jedan zaron, dva ronjenja tokom dana i nocno ronjenje. Postoji mogucnost dubokog ronjenja, ronjenja oko olupina ili cak ronjenja sa ajkulama. Ako ste zainteresovani, slobodno nas kontaktirajte, na Hurghada ronjenje, za vise informacija.

     

Ronilacki kursevi u Hurghadi

Ukoliko se odlucite da zavrsite ronilacki kurs ronjenja I dobijete sertifikovanu diplomu ili nastavite sa specijalizacijom tokom Vaseg boravka u Hurgadi, nas srpski ronilacki centar u Hurgadi Vam nudi tu mogucnost po PADI ili CMAS-u. Videcete.... Ronjenje sa nama, Ronjenje Hurghada, je zabavno...

 

Kurs Open Water u Hurgadi

Kurs Open Water (OWD) je prvi korak da postanete ronilac. Program se moze zavrsiti za cetiri dana u nasem ronilackom centru Hurgadi. Prvi dan cete gledajuci DVD, uciti teorijski deo, radicete ronilacke vezbe u bazenu ili plitkoj vodi, a ostale dane kurs cete zavrsavati na brodu, tokom dnevnih eksurzija. Postoji i druga opcija. Odmah prvog dana da zapocnete sa uvodnim ronjenjem, kasnije u hotelu mozete pogledati DVD u opustenoj atmosferi u Vasoj sobi (razmislite da ponesete lap-top na Vas odmor u Hurgadi), ili ga gledajte tokom izleta na brodu. Narednih dana Vas OWD kurs cete nastaviti na brodu. Maksinalna dubina je 18 metara. Potreban teorijski prirucnik za Vas OWD kurs cete dobiti od naseg scuba Srpskog ronilackog kluba u Hurghadi prvog dana ronilackog kursa. OWD kurs sa nama Hurgada ronjenje, traje 4 dana, sa 7 do 8 zarona ukupno.

 

Advanced Open Water ronilacki kurs u Hurgadi

Preduslov za Advanced Open Water kurs (AOWD) je Vas OWD sertifikat ili ekvivalent tom sertifikatu. AOWD nudi mogucnost da dobijete vise ronilackog iskustva pod nadzorom instruktora ronjenja, povecava Vase samopouzdanje pod vodom. Naucicete nove vestine i dobiti nova znanja kao sto su duboko ronjenje, navigacija, ronjenje na olupini ili nocno ronjenje. Ovde je maksimalna dubina 30 metara. Provescete 2 dana sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi, i bice potrebno 5 zarona za Vasu AOWD diplomu..  

 

EFR ronilacki kurs u Hurgadi

Obuka (Emergency First Response Training) koji mozete zavrsiti u nasem ronilackom centru u Hurgadi fokusira se na stvaranju poverenja i povecanju spremnosti ronioca da reaguje u slucaju potrebe za hitnom medicinskom pomoci. Polaznici ce lako nauciti da prate korake za pruzanje prve pomoci i praktikuju svoje vestine u okruzenju bez stresa. Svi kursevi su podrzani s prirucnicima i video zapisima da Vam olaksaju ucenje i savladavanju kursa sa nasim ronilackim centrom u Hurghadi.

Rescue Diver Diving kurs u Hurgadi PADI i CMAS

Scuba ronioci koji su zavrsili Rescue Diver ronilacki kurs sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi kazu da je najizazovniji ali i najkorisniji kurs koji su zavrsili. Naucicete da izbegavate i resavate probleme u vodi. Stecicete vise poverenja u Vase sposobnosti kao ronilac pa cete samim tim moci pomoci drugima kada je potrebno. Ovaj ronilacki kurs Vas uci da postanete bolji partner praktikujuci Vase vestine u resavanju problema u slucaju opasnosti ili nesrece ispod povrsine vode. Kurs je ozbiljan, mnogo se nauci, ali ne nedostaje ni zabave.

Divemaster ronilacki kurs u Hurgadi PADI i CMAS

Da li zelite da ronite i da podelite Vase znanje na potpuno novom nivou? Pridruzite se Divemaster ronilackom kursu sa nasim Ronjenje Hurghada centrom i radite ono sto volite pretvorivsi to u karijeru. Ronioci se ugledaju na divemastere ronjenja jer su oni lideri koji motivisu kako sebe tako i druge. Kao divemaster ne samo da mozete puno roniti, vec cete iskusiti i radost koju i drugi uzivaju u ronjenju kao i Vi.

Divemaster kurs Hurhgada je Vas prvi nivo strucnog obrazovanja. Blisko saradjujuci sa instruktorom, poboljsavacete svoje ronilacke vestine, kao sto su lagano balansiranje pod vodom, usavrsavanje vestina spasavanja tako da mozete uociti i resavati probleme brzo i lako. Ronilacke vestine, vestine upravljanja i nadzora se sticu i prenose na ronioce.

Kao divemaster vodicete druge i nadgledati ronilacke aktivnosti, kao i pomagati prilikom obuke ronjenja. Bez obzira da li zelite da radite na udaljenoj destinaciji za ronjenje ili da ostanete u lokalnoj ronilackoj prodavnici u blizini, ceka Vas zivotna avantura.

PADI Nitrox ronilacki kurs Hurhgada

PADI Nitrox ronilacki kurs je veoma popularan kurs za ronjenje. Obogaceni ronilacki nitrox znaci duze vreme dekompresije, posebno za zarone koji se ponavljaju. Ako Vam zvuci privlacno da se duze zadrzavate i brze zaranjate u vodu, ne oklevajte da postanete Nitrox ronilac. Kurs sa Ronjenje Hurghada centrom traje jedan dan i obicno je to samo teorijska lekcija sa ispitom. Gostima Srpski ronilacki centar je obezbedjeno da rone 2 puta sa Nitrox-om bez dodatne naplate.

PADI Deep Diver ronilacki kurs u Hurgadi

Mamac dubine. Uzbudljivo je i misteriozno istrazivati dublje ronilacke lokacije tokom ronjenja. Bilo da je to olupina koja je na vecoj dubini od 18 metara ili nesto drugo sa PADI Deep Diver kursom bicete u mogucnost da ronite do 40 metara dubine. Ako ste predhodno stekli PADI Advance sertifikat i imate vise od 15 godina mozete se prijaviti za kurs Deep Diver sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi

Wreck ronilacki kurs Hurhgada 

Da li su potonuli kao vestacki grebenovi za ronioce, ili kao posledica nesrece, fascinantni su kao prozori u proslost. Brodovi, avioni, cak i automobili su fascinantni za istrazivanje i uglavnom su oblikovani vodenim zivotom. Svako ronjenje na olupini Vam nudi mogucnost za istrazivanje, otkrivanje tajni, ili otkrivanju necega sto su drugi prevideli. PADI Wreck ronilacki kurs je popularan zato sto Vam nudi bezbroj avantura, dok posmatrate i ucestvujete u pazljivo osmisnjenom zaronu. Ako ste stariji od 15 godina i imate najmanje PADI Advanced sertifikat, mozete zavrsiti specijalisticki kurs Wreck Diving ronilacki kurs Hurgada.

     

Snorkeling u Hurgadi

Snorkeling Hurghada - Naš savet: Zato što neki ronioci žele da sa svojim članovima porodice povuku na brod, nudimo put za snorkel za ne-ronioce. Došete sa nama na dva različita mesta dnevno i možete pogledati podvodni svet sa maskom za ronjenje, plivom i plavim plavušima. Za sve neplivače postoje rešetke za spašavanje na brodu.

 

Snorkeling trip u Hurgadi / Giftun ostrvu

Jedna od najpoznatijih dnevnih izleta u Hurgadi je snorkeling i putovanje na otok Giftun. Naš put na snorkeling počinje između 8:30 i 9:30 ujutro. Vodič će vam na srpskom jeziku objasniti brod i ekskurziju. Program obuhvata 2 različita mesta za snorkeling. Naučićete kako da koristite masku, plivače i plavuše, a za one koji ne mogu da plivaju ili nisu sigurni, naša srpska ronilačka škola u Hurgadi nudi životnu jaknu. Onda skačemo u vodu i pogledamo šarene korale, ribu i impresivan podvodni svet.

Naš ručak će se održati nakon prvog ronjenja na brodu. Onda počinjemo na otoku Giftun. Mali brodovi odvode vas na ostrvo i tamo ćemo provesti 1 sat ili 1,5 sata. Ovoga puta se može iskoristiti za usijavanje sunca, za snimanje prekrasnih fotografija jasnog pogleda ili neverovatnog sandbara ili za piće u ugodnom baru (pijete u ovom baru na ostrvu za naknadu, bez toaleta na ostrvu) , Posle ovog vremena, vratite brodove brodu i vratićemo se u luku u Hurgadi od 4 do 17 časova.

 

Pokušajte da ronite u Hurgadi

Uvodno ronjenje Hurgada: Naša Srpska ronilačka škola Hurgada nudi uvodne rute za one koji nikad nisu igrali i takođe žele da upoznaju podvodni svet. Da li ste se ikada zapitali kako dišu podvodni radovi? Pokušajte da ronite u našoj srpskoj ronilačkoj školi idealna prilika da steknete uvid u ronjenje i pogledate pod vodu. Ostvarite prvo iskustvo u radu sa opremom za ronjenje i osetite pod vodom da diše. Zajedno sa našim savjetima istražićemo podvodni svet! Nudimo dva ronjenja na dva različita mesta dnevno. Pokušaj ronjenja je takođe moguć za one koji dolaze u Hurgadu za ronjenje bez licence za ronjenje. Najvažnija stvar: Ronjenje je zabavno !!

 

Uvodni tečaj ronjenja u Hurgadi

Taster Diving Course / Taster kurs Hurgada traje jedan dan i isti kao i Taster Diving. Ali ovde imate više iskustva u ronjenju. Na ovom kursu, u našoj ronilačkoj školi Hurghada naučite kako da pripremite i sastavite opremu, ispuštate masku pod vodu, regulator iz usta i vježbe plovnosti. Ovde dobijate pečat i unos u dnevnik. Maksimalna dubina vode je između 8 i 10 metara.

 

Profesionalno ronjenje u Hurgadi

Profesionalno ronjenje Hurgada znači za sve ronioce koji imaju licencu od Open Vater Diver do instruktora. Budući da ste profesionalni ronilac, idemo na posebna mesta zajedno. Naš program ide od normalnog ronjenja, do ronjenja u plivanju, ronjenja na dubokom ronjenju. Ako ste zainteresovani za noćno ronjenje, možemo ga organizovati za vas! Tokom dana uradićemo dva ruta na dva različita mesta.

     

Hurgada Dolphin House

Delfini se osećaju ugodno u tople vode, tako da ćete u Dolphin House-u naći i delfine ove čudesne životinje. Ovo je destinacija koja je vrlo popularna za ronioce i snorkelere. Mi se zalivamo u hurgadu, počnemo danom u Dolphin House Hurghadi ranije od drugih ekskurzija jer se nalazi oko 90 minuta od našeg srpskog ronilačkog centra u Hurgadi. Na putu ka Dolphin House-u postoji nekoliko mesta gde delfini vole da ostanu. Ako već vidimo neke, mi ćemo naravno zaustaviti i plivati zajedno sa delfinima. Onda ide u Dolphin House Hurghada. Ovde ćemo provesti duže vreme boravka. Posle ručka na brodu vozimo se do druge ronilačke lokacije gdje možemo posmatrati živopisni podvodni svet sa brojnim živopisnim koralima i ribama. Između 16.00 i 17.00 mi ćemo se vratiti sa današnjeg putovanja u Hurgadu.

 

Hurgada Tours

Hajde da istražimo mladi grad Hurgada, koji je samo oko 40 do 45 godina, na turneji. Prethodno, Hurgada je bilo malo ribarsko selo, gdje su s vremena na vreme investitori počeli da rade sa turistima. Prvi hoteli i zgrade su izgrađeni i danas je Hurgada jedan od najvažnijih turističkih gradova u Egiptu, što je centar za početak jednodnevnih izleta, ronilačke izlete i još mnogo po vrlo povoljnim cenama.

 

Privatno putovanje brodom u Hurgadi

Između ostalog, Hurghada izleti takođe pružaju privatne brodske izlete Hurgada gde možete uživati u privatnosti zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima. Ljepotice Crvenog mora, kao što su koralni grebeni, ronilačke ili ronilačke lokacije koje izaberete, mi ćemo se voziti ili na ostrvo. Posetite Giftun Island ili plivajte sa delfinima ako želite. Sve ovo i mnogo više nudimo, ronjenje hurghada, po najpovoljnijoj ceni i dobrom poslu.

 

© Ronjenje Hurghada - Srpski ronilački centar