Ronjenje Hurgada

Nas srpski ronilacki centar Hurgada Vam nudi ekskurzije i ronjenje u Hurgadi za sve nivoe, po najpovoljnijim cenama. Birajte izmedju: ronilackih kurseva, otkrijte scuba ronjenje, dnevnih ronilackih izleta, specijalnih kurseva, snorkling izleta  Programi za obuku su po preporukama medjunarodne organizacije CMAS, PADI.

Ronjenje u Hurgadi

Hurgada je jedna od najboljih I najvaznijih lokacija za ronjenje na svetu, sa raznovrnoscu korala,netaknutih koralnih grebenova I sarenih riba. Mnogi ronioci preferiraju ronjenje u Hurgadi zbog mnogo razloga. Cene ronjenja su nize nego na drugim lokacijama. U nasem srpskom ronilackom centru mozete roniti i zavrsiti kurs ronjenja po povoljnim cenama, verovatno najpovoljnijim u Hurgadi i okolini. 

Prilikom ronjenja u Hurgadi naici cete na predivan podvodni svet sa raznovrnoscu koralnih grebena, prijatnom temperaturom vode i velikom vidljivoscu ( od 10 do 20 metara) pod vodom. Ovo su veoma dobri razlozi da naucite da ronite sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurghadi. Naravno da mozete zavrsiti kurs ronjenja bilo gde drugde na svetu, cak I u jezerima, ali zar nije bolje da naucite da ronite, zavrsite kurs ili poboljsate vase ronilacke vestine u Crvenom moru? Mi Hurgada ronjenje Vam nudimo mnoge mogucnosti za ronjenje u Hurgadi i uzivanju u Crvenom moru. 

Ako zelite da naucite ronjenje u Hurgadi ili da zavrsite ronilacki kurs, mozete to sa nasim srpskim ronilackim centrom i dobicete PADI ili CMAS sertifikovanu diplomu. Ovde u Hurgadi cete imati mnoge mogucnosti da steknete iskustvo i unapredite vase ronilacke vestine a da pri tome imate mnogo zabave tokom Vaseg godisnjeg odmora. 

Cim odlucite sa zapocnete kurs ronjenja sa nama zabava ce poceti. Gledacete videe I citacete knige da bi dobili vise informacija o ronjenju, koje ce Vam nas Srpski ronilacki centar Hurghada obezbedjuje. Nas srpski ronilacki centar ce Vas informisati zasto brodovi plutaju, a srafovi tonu, naucicete o kretanju pod vodom. Nakon toga cete poceti zarone, a zatim nastaviti vas kurs na dnevnim brodskim izletima. Otkricete caroban, sareni podvodni svet Hurgade, korale, ribice iz drugacije perspective. Odmah cete osetiti razliku izmedju dubine i povrsine i kada to dozivite videcete koliko ce Vam to doneti zabave i uzivanja. 

Ovo su samo kratke informacije i uvod o ronjenju u Hurgadi i nasem ronilackom centru. Vise informacija a i uzivanja I zabave cete dobiti od naseg Srpskog ronilackog centra u Hurghadi. Me zaboravite: ronjenje je zabavno!!

Ronilački izleti u Hurgadi

Izleti brodom u Hurgadi se razlikuju: od dnevnih ronilackih eskurzija do rekreacionih aktivnosti kao sto su ronjenje na dah.

Ronjenje u Hurghadi Vam nudi mnogo razlicitih mesta za ronjenje sa razlicitim koralnim grebenovima. Dnevni izleti pocinju od 9:00h, a zavrsavaju se oko 17:00h. Snorkling predstavlja plivanje sa maskom, disalicom i perajima i posmatranje predivnog podvodnog sveta prepunog korala i sarenih riba, sa obilaskom 3 do 4 razlicita mesta. Nakon snorklinga, vozimo se do Giftun ostrva da uzivamo na prelepoj pescanoj plazi. 

Ronilacki izleti, za sve koji su zainteresovani za upoznavanje Skuba ronjenja ili su vec sertifikovani ronioci, sastoje se od zarona na dva razlicita mesta. Prvi zaron na nasoj eksurziji je oko 10:00h. Nakon prvog zarona opusticete se na brodu, uzivacete na Egipatskom suncu i ukusnom sveze pripremljenom rucku. Nakon pauze za rucak brodom ronilackog centra se odvozimo na mesto za drugi zaron. U povratku u marinu opet cete imati vremena da se opustite i uzivate. Transfer od Vaseg hotela i nazad je obezbedjen sa strane naseg srpskog ronilackog centra Hurgada. 

Ronilacki safari egipat, nazvani Live Aboard, odrzavaju se na severu ili jugu Crvenog mora, i namenjeni su sertifikovanim roniocima. Na brodu cete ostati nedelju dana, spavati, jesti i naravno roniti. Dan na safariju se sastoji od 3 do 4 zarona tokom dana, na razlicitim lokacijama za ronjenje. Rano ujutru jedan zaron, dva ronjenja tokom dana i nocno ronjenje. Postoji mogucnost dubokog ronjenja, ronjenja oko olupina ili cak ronjenja sa ajkulama. Ako ste zainteresovani, slobodno nas kontaktirajte, na Hurghada ronjenje, za vise informacija.

Ronilacki kursevi u Hurghadi

Ukoliko se odlucite da zavrsite ronilacki kurs ronjenja I dobijete sertifikovanu diplomu ili nastavite sa specijalizacijom tokom Vaseg boravka u Hurgadi, nas srpski ronilacki centar u Hurgadi Vam nudi tu mogucnost po PADI ili CMAS-u. Videcete.... Ronjenje sa nama, Ronjenje Hurghada, je zabavno... 

 

Kurs Open Water u Hurgadi

Kurs Open Water (OWD) je prvi korak da postanete ronilac. Program se moze zavrsiti za cetiri dana u nasem ronilackom centru Hurgadi. Prvi dan cete gledajuci DVD, uciti teorijski deo, radicete ronilacke vezbe u bazenu ili plitkoj vodi, a ostale dane kurs cete zavrsavati na brodu, tokom dnevnih eksurzija. Postoji i druga opcija. Odmah prvog dana da zapocnete sa uvodnim ronjenjem, kasnije u hotelu mozete pogledati DVD u opustenoj atmosferi u Vasoj sobi (razmislite da ponesete lap-top na Vas odmor u Hurgadi), ili ga gledajte tokom izleta na brodu. Narednih dana Vas OWD kurs cete nastaviti na brodu. Maksinalna dubina je 18 metara. Potreban teorijski prirucnik za Vas OWD kurs cete dobiti od naseg scuba Srpskog ronilackog kluba u Hurghadi prvog dana ronilackog kursa. OWD kurs sa nama Hurgada ronjenje, traje 4 dana, sa 7 do 8 zarona ukupno.

 

Advanced Open Water ronilacki kurs u Hurgadi

Preduslov za Advanced Open Water kurs (AOWD) je Vas OWD sertifikat ili ekvivalent tom sertifikatu. AOWD nudi mogucnost da dobijete vise ronilackog iskustva pod nadzorom instruktora ronjenja, povecava Vase samopouzdanje pod vodom. Naucicete nove vestine i dobiti nova znanja kao sto su duboko ronjenje, navigacija, ronjenje na olupini ili nocno ronjenje. Ovde je maksimalna dubina 30 metara. Provescete 2 dana sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi, i bice potrebno 5 zarona za Vasu AOWD diplomu..   

 

EFR ronilacki kurs u Hurgadi

Obuka (Emergency First Response Training) koji mozete zavrsiti u nasem ronilackom centru u Hurgadi fokusira se na stvaranju poverenja i povecanju spremnosti ronioca da reaguje u slucaju potrebe za hitnom medicinskom pomoci. Polaznici ce lako nauciti da prate korake za pruzanje prve pomoci i praktikuju svoje vestine u okruzenju bez stresa. Svi kursevi su podrzani s prirucnicima i video zapisima da Vam olaksaju ucenje i savladavanju kursa sa nasim ronilackim centrom u Hurghadi.

Rescue Diver Diving kurs u Hurgadi PADI i CMAS

Scuba ronioci koji su zavrsili Rescue Diver ronilacki kurs sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi kazu da je najizazovniji ali i najkorisniji kurs koji su zavrsili. Naucicete da izbegavate i resavate probleme u vodi. Stecicete vise poverenja u Vase sposobnosti kao ronilac pa cete samim tim moci pomoci drugima kada je potrebno. Ovaj ronilacki kurs Vas uci da postanete bolji partner praktikujuci Vase vestine u resavanju problema u slucaju opasnosti ili nesrece ispod povrsine vode. Kurs je ozbiljan, mnogo se nauci, ali ne nedostaje ni zabave. 

Divemaster ronilacki kurs u Hurgadi PADI i CMAS 

Da li zelite da ronite i da podelite Vase znanje na potpuno novom nivou? Pridruzite se Divemaster ronilackom kursu sa nasim Ronjenje Hurghada centrom i radite ono sto volite pretvorivsi to u karijeru. Ronioci se ugledaju na divemastere ronjenja jer su oni lideri koji motivisu kako sebe tako i druge. Kao divemaster ne samo da mozete puno roniti, vec cete iskusiti i radost koju i drugi uzivaju u ronjenju kao i Vi. 

Divemaster kurs Hurhgada je Vas prvi nivo strucnog obrazovanja. Blisko saradjujuci sa instruktorom, poboljsavacete svoje ronilacke vestine, kao sto su lagano balansiranje pod vodom, usavrsavanje vestina spasavanja tako da mozete uociti i resavati probleme brzo i lako. Ronilacke vestine, vestine upravljanja i nadzora se sticu i prenose na ronioce. 

Kao divemaster vodicete druge i nadgledati ronilacke aktivnosti, kao i pomagati prilikom obuke ronjenja. Bez obzira da li zelite da radite na udaljenoj destinaciji za ronjenje ili da ostanete u lokalnoj ronilackoj prodavnici u blizini, ceka Vas zivotna avantura. 

PADI Nitrox ronilacki kurs Hurhgada 

PADI Nitrox ronilacki kurs je veoma popularan kurs za ronjenje. Obogaceni ronilacki nitrox znaci duze vreme dekompresije, posebno za zarone koji se ponavljaju. Ako Vam zvuci privlacno da se duze zadrzavate i brze zaranjate u vodu, ne oklevajte da postanete Nitrox ronilac. Kurs sa Ronjenje Hurghada centrom traje jedan dan i obicno je to samo teorijska lekcija sa ispitom. Gostima Srpski ronilacki centar je obezbedjeno da rone 2 puta sa Nitrox-om bez dodatne naplate. 

PADI Deep Diver ronilacki kurs u Hurgadi 

Mamac dubine. Uzbudljivo je i misteriozno istrazivati dublje ronilacke lokacije tokom ronjenja. Bilo da je to olupina koja je na vecoj dubini od 18 metara ili nesto drugo sa PADI Deep Diver kursom bicete u mogucnost da ronite do 40 metara dubine. Ako ste predhodno stekli PADI Advance sertifikat i imate vise od 15 godina mozete se prijaviti za kurs Deep Diver sa nasim srpskim ronilackim centrom u Hurgadi 

Wreck ronilacki kurs Hurhgada  

Da li su potonuli kao vestacki grebenovi za ronioce, ili kao posledica nesrece, fascinantni su kao prozori u proslost. Brodovi, avioni, cak i automobili su fascinantni za istrazivanje i uglavnom su oblikovani vodenim zivotom. Svako ronjenje na olupini Vam nudi mogucnost za istrazivanje, otkrivanje tajni, ili otkrivanju necega sto su drugi prevideli. PADI Wreck ronilacki kurs je popularan zato sto Vam nudi bezbroj avantura, dok posmatrate i ucestvujete u pazljivo osmisnjenom zaronu. Ako ste stariji od 15 godina i imate najmanje PADI Advanced sertifikat, mozete zavrsiti specijalisticki kurs Wreck Diving ronilacki kurs Hurgada.

Snorkling u Hurghada

Snorkling izlet sa nasim Srpskim ronilackim centrom Hurgada- Posto neki ronioci zele provesti svoj odmor sa clanovima porodice koji ne rone, nudimo izlet brodom za goste koji nisu ronioci. Mozete nam se pridruziti na dnevnim izletima i istraziti podvodni svet Crvenog mora za maskom, disalicom i perajima. Za sve one koji neznaju da plivaju na nasem brodu postoje pojasevi u vidu jakne koji im omogucavaju da bezbedno plutaju po vodi. Jedan od najpoznatijih dnevnih izleta u Hurgadi je svakako snorkeling izlet do ostrva Giftun. Nas snorkeling izlet pocinje izmedju 8:30h i 9:30h ujutru. Vodic iz Srpskog ronilackog centra Hurgada ce Vam na brodu dati kratke informacije o eksurziji i rasporedu aktivnosti za taj dan. Program ukljucuje zaustavljanje na dva razlicita koralna grebena za snorkling. Naucicete da koristite masku, disalicu i peraja, dacemo Vam kratki opis morskog zivota i zatim cemo skociti u vodu da gledamo sarene korale, ribice i impresivni podvodni svet. Naravno nas Srpski ronilacki centar Hurghada nudi spasilacke prsluke za sve neplivace. Rucak ce biti posluzen na brodu posle prvog snorklinga. Na putu do ostrva camci ce nas dovesti do obale i na Giftun ostrvu cete provesti oko sat, sat i po vremena. Vreme na ovoj predivnoj pescanoj plazi mozete iskroristiti da uzivate u Egipatskom suncu, plivanju, fotografisanju ili mozete popiti pice u udobnom baru ( pice se placa, a toaleta nema na ostrvu). Nakon toga camci ce nas vratiti na brod i mi cemo se vratiti u marinu u Hurgada oko 16:00h, 17:00h.

 

Introduction- uvodno ronjenje Hurgada

Nas Srpski ronilacki centar Hurghada nudi ronjenje u Hurgadi za one koji nikada nisu ronili, a voleli bi da vide podvodni svet i da iskuse nesto novo. Intro ronjenje u nasem ronilackom centru Hurghada je savrsene prilika da zavirite u drugi svet. Vas prvi susret sa opremom za ronjenje, disanjem pod vodom neka bude sa nama. Zajedno sa nasim instruktorima ronjenja istrazicete podvodni svet i uveriti se koliko je ronjenje u Hurgadi zabavno. Nas scuba ronilacki klub Hurgada Vam nudi dva uvodna ronjenja na dva razlicita mesta na svakodnevnim dnevnim eskurzijama u Hurgadi. Sigurno ce Vam se svideti.

 

Introduction ronilacki kurs Hurhgada

Introduction ronilacki kurs u nasem srpskom ronilackom centru Hurghada traje jedan dan i gotovo je isti kao i uvodno ronjenje. Razlika je u tome, sto cete dobiti vise ronilackog iskustva radeci vezbe kao sto su: ciscenje maske, vadjenje regulatora,vezbe otpora ispod vode. Dodatno cete nauciti kako da pripremite opremu za Vase ronjenje. Za ovaj uvodni ronilacki kurs dobicete sertifikat Discover Scuba diving i ako zelite nastaviti sa OWD kursom, prvi korak je vec ucinjen. Maksimalna dubina je od 8m do 10m.

 

Profesionalno ronjenje u Hurgadi

Specijalno ronjenje Hurgada znaci ronjenje za sve sertifikovane ronioce nezavisno od nivoa kursa ( od OWD do zavrsnog kursa za instruktora). Ako ste zainteresovani za nocno ronjenje, ne ustrucavajte se da nas kontaktirate, Srpski ronilacki centar u Hurgadi ce Vam rado organizovati eksurziju.

Dolphin house- kuca delfina- Hurghada

Delfini se osecaju prijatno u toploj vodi, tako da cemo vecinu vremena naci ove neverovatne zivotinje u kuci delfina u Hurgadi. Ova destinacija je veoma popularna i za ronioce i za plivace. Nas srpski ronilacki centar Hurghada zapocinje izlet u Dolphin house ranije nego druge izlete, jer se nalazi na 90 min od naseg ronilackog centra Hurgada. Na nasem putu postoji nekoliko mesta na kojima delfini vole da borave. Ako naidjemo na njih zaustavljamo brod i plivamo zajedno sa ovim divnim zivotinjama. U kuci delfina provescemo duzi vremenski period u druzenju sa delfinima. Nakon rucka odvecsemo se na drugo mesto za ronjenje i snorkling i posmatrati podvodni svet Crvenog mora i njegovu raznovrsnost korala i zivotinjskog sveta. Izmedju 16:00h i 17:00h cemo se vratiti sa nase dnevne Dolphin house eksurzije u Hurgadu. Transfer je kao i uvek obezbedjen od strane Srpskog ronilackog centra Hurgada. Uzivajte u odmoru sa nama- ronjenje Hurgada.

 

Privatni izleti brodom u Hurgadi

Srpski ronilacki centar Hurghada Vam nudi i privatne izlete brodom za snorkling ili ronjenje ako zelite da uzivate u privatni sa Vasom porodicom i/ili prijateljima. Bicete ocarani lepotom Crvenog mora. Vi sami odredjujete kako cete provesti dan na brodu: snorkling, ronjenje, obilazak ostrva Giftun ili cak i plivanje sa delfinima u Hurgadi. Samo nas kontaktirajte i mi cemo Vam pomoci da Vasu ideju o idealnom izletu sprovedete u delo sa Ronjenje Hurgada. 

 

Tauchen Hurghada     Ausflüge Hurghada    Tauchen Marsa Alam    Diving Hurghada     Diving Marsa Alam    tauchsafari ägypten    
  •                                                                                         Vermietung Hurghada      
                      

 

© Ronjenje Hurghada - Srpski ronilački centar

To the top